FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

torstai on toiwoa täynnä

näin on joku kirjailija wäittänyt ja wääntänyt aiheesta kokonaisen kirjankii. En ite torstain 16.6.11 reissusta kirjaa saa aikasexy mut jotain muistiinpanoja tässä muutamejen kirjaimejen werran ->

No het ekax töipäiwän päätyttyä suunnattiin kohti warmalta tuntuwaa seipipaikkaa, josta Markku (ja muut ennen häntä tämä kesänä) pari päiwää sitten nosti ne kax yxilöö, meitsin jäädessä ilman elämänpinnaa 47. Siis uus yritys. No tällä kertaa olosuhteet oliwat kalastajalle suotuisemmat kuin wiimexi, tuuli tyyntynyt, puhalteli wienosti mantereelta päin. Lisäxi warustusta oli lämpimämmin yllä ja mikä tärkeinta, fisulippis mukana. Lienewätkö nämä kyseiset positiiwiset asiat aiheuttaneet sen yhtälön, että särkilakat oliwatten tyystin poistuneet pelipaikalta tai eiwät muuten waan halunneet pelata/leikkiä kanssamme.

SIELLÄ NIIDEN PITISI OLEMAN. SEIPEJEN


Paitti kolmipiikit, ja Markun saama yx salakka. Puoltoist tuntii siin ehkäpä tuherrettiin ja meitsi sai ylös neljä (4) kolmipiikkii, nou seipi. Pisin 76 mm. JEEE, nosti KOOBEEIIÄMMÄÄNI.


Ei han kokonaan wielä poistuttu pelipaikalta, muutimme paikkaa muutamalla sadalla metrillä ja sama tulos. Nou seipi. Yx pikku kiiski ja pikku pikku särki jonka kylkiwiiwan suomujen laskeminen  kotona suurennetusta walokuwasta paljasti wankan epäilyxen todexi, ei tarpeex suomuja, nou seipi, on särki.
Siirryimme siitä sitten todettuamme seipejen olewan sinä pänä paskiaisia, seuraawaan wälietappiimme. Täplixejä kiusaamaan. Niitä oli kummallekin hemmolle kolmella wiime kerralla tullut ihan uuseixi täplisennätyskaloixemme. Mixei siis tänäänkin.

SÄÄ OLI KALASTAJALLE MIELUISA
 
Lupaawasti alkoi, eka tokko meitsillä ylös kiwetyxellä noin kymmenessä mintsassa ja het seittämäntoist centtinen. Ool rait.


Kolme tuntii sinä torstai-iltana paikassa wiiwyimme paikassamme (salainen, walokuwat eiwät wahinkossakaa paljasta latituutteja). Täplixejä ja appooki tuli sen werta et kiinnostus riitti paikalla ajan wiettämiseen.


Markkukin sai jossain waiheessa seittemäntoista ja wiel puol centtii ylikii pitkän täplixen.

Oli siinä aikaa katella josko ajelehtiwassa rakkolewä-/muumössömassassa olis aikaa wiettämässä waikka silo- tai särmäneula. Ei ollu. Yx kolmipiikki (niiton joka paikasa).Ehkä yx mielenkiintoisin hobby oli kuitenkii jotenkii illan aikana saatujen kalojen syöttäminen linnuille. Pääosan sillä x warasti wiekas waris joka kyttäsi lähenmpänä ku lokit ja nappas suurimman osan kaloista. Vei ne puskaan jemmaan ja tuli taas lähistölle wenaamaan uutta herkkupalaa. Huima hemmo.


 

Noin, sinne meni jaeiku lisää wenailemaan. Wiisas Waris.

Yhexän pintaan alettiin ajatteleen (millä ?) et mitä seuraawax, käywääx wiel seipii yrittämässä ja siitä kiwisimppujahtiin waiko jotain muuta. No se oli jotain muuta. Markku wiisaasti totes et jos jätettäis tänään tähän waik etukäteen oltiinkii suunniteltu wiipywämme (mahdollisesti) hiukka pitempään. Olin samaa mieltä, seuraawa töipäiwä miellyttäwämpi wähemmän wäsynä. Päiwän saalis meitsillä tusina täplistä (yhteispituus 1532 mm), wähä wähemmän appoo, yx kiiske ja särke, nou seipi. Markun saaliskalat samoja, paitti et kiiske jäi uupumaan. Kait, tai sit ei, emmä enää muista. Pistä Markku kommentti jos oon paljo walehellu.

MEIJÄN BESTIS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti