FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

jess, onnistui


Olin keskiwiikkopäiwän 29.6.2011 tawoitteexi saada saaliixeni elämäni siihen asti pienimmän törön. Siispä lirkkimään. Ja tein melkein Myllylät. Eka kala ylös parissa minúutissa ja se oli siinä.

WALTAWA HEMMO


52 mm ja joku ihme 4,40 ct yxikkö. En ensin sitä hokannu ja epäilin wuoden 2009 tai tämän wuoden 2011 waa´an epätarkuutta, kunnes kotona huomasi et ku muuttaa waa´an näyttöyxiköksi g, ni saa oikean tuloxen. Ja monen 4,40 ct:n painoisen kappaleen uudelleen púnnitseminen antoi tuloxena 0,88 gee. Waa´an tarkkuuden tarkistin myös EURO-kolikoiden annettujen painotietojen punnitsemisella ja muuttamalla nämä punnitut painot suhdekertoimella ct/g tai g/ct tuli sama tulos. 4.40 ct on 0,88 gee.
JEE. Elämäni pienin törö oli tosiasia.Toisten pienten kanssa olikin sitten wähän waikeampaa kun ne ei olleet syöntihalukkaita. Eli ekaa pienempää en saanut mut monta pientä weitikkaa kuitennii. Alla kuwassa top kuusikko.


Ja hauskaa oli jälleen kerran. Enkä wielä luowuta. Jonain aurinkoisena päiwänä uus tawoite yrityxeen; alle wiien centin törö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti