FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

reikejen teko harjootuxet

ke 22.helmikuuta oli ennustettu hywää keliä ja päätin taasen lomalla kun oon käwästä Stadissa katsastamassa paikan tai pari. Alkumatkasta Tuusulanmeri oli mukawasti härmän peitossaMielessä oli käwästä katsomassa pääsiskö mitenkään jäälle lähelle sitä mestaa mistä Markku sai ne tiineet kivinilkat (nilkkkoja). Waan ei onnannut, lumen ajo esti pääsyn jäälle, railoja ympäriinsä. Ei pystyny yli hyppäämään eikä ollut haluakaan. No sit tuumasin et käwis joskus mielessä olleen Tervasaaren ympäristön tutkimisen. Sinne siis.Siinä parkkipaikan löydyttyä miettimään mistä päin alottais. Päätin lähtee käweleen kohti jäänmurtaja Sisua. Luulis sielläkin waikka kivinilkkaa löytywän kun niitä on kesällä ja talvella saatu siitä murtajalaiturin toiselta puoleltakin. Yx este siinä kuitenki oli. Ihan Sisulle asti ei pääsis ku joku awoin wäylä siinä kulki wälissä. No ainakin lähelle wäylää. Siitä alkoi taiwallus reikejä kairaten oikein ihanassa helmikuun leppeässä talwisäässä, wälillä pysähtyen ja pilkki jään alle siwutapseilla + pärkäsenpoikaseilla höystettynä odottamaan jotain nälkäistä öttiäistä.
Mutei mitään elonmerkkejä jään alla. Reikää tuli aika montakii tehtyy kunnes kyllästyin. Ei jaxanu ihan waan siitä kauniista säästäkään naatiskella. Olis edes joku waikka pikku sintti käydä pitämässä toiwoa yllä jostain wielä paremmasta. Mutkueu niei. Siispä autolle ja suunnaxi Hakaniemen kuhamesta.


Siellähän sitä porukkaa yhentoista tietämissä oli ihan sanosinko jopa monta yrittäjää. Tuumasin et toi joukko ja eilenkii siellä warmasti olleet on jättäny jälkeensä sen werta paljo reikejä et en edes kairaa wiittiny ottaa mukaan. Eiliset reijät menis kantapäällä polkasten rikki ja tän päiwäset olis wielä suleina. No matkalla tuli yx warmaan wakiokäwija wastaan ja totes et ei oo tänään kala otillaan.
No päätin kuitenki mennä kokeileen ku pelkkä pilkkiwapa ei kädessä paljoo painanu ja matopurkki taskusa.

Siellähän niitä reikejä löyty ja monesta reijästä kokeilin. Aikaa oli katella ympärillekii ja monta hemmoo sieltä jo pois lähtikin. Yx hemmo ihan läheltä sai ihan kiwan kokosen waan päästi sen nopeasti ja helläwaroen takaisin wetiseen elementtiinsä kaswamaan. Kuulin ku sanoi toiselle hemmolle et oli 38 centtinen. 40 on Stadin alamitta. Mielestäni kiitettäwä suoritus se takas päästö. oon nähny samas paikas pienempikii papitettawan ja laitettawan reppuun. No en kyl tuntii kauenmpaa jaxany tyhjää nyhjää waan läxin suosiolla kotio ilman saalista ja yhtäkään nykyä. Munapataa. Rupee aika käymään wähiin tän pilkkihomman kans näillä jäillä ku 5.3.2012 on se nilkkaleikkaus. Yx kiwa reissu ihan kunnon saaliin kera olis mukawa yllätys. Nää tähänastiset on kyl menny iha ulkoiluhommix.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti