FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

jokinotkon antimet

ma 18.7.11 oli ajatus pitää  "wapaapäiwä" kalastuxesta mut se meni mönkään ku Terolta tuli textari noin iltakuuwen aikoihin "Tänään joelle, joskus ysin jälken startti ?". Noen woinu wastata muuta ku "joo". Mentiin sit yhexän jälkeen ku Tero oli hakenut mut himpestä Keravanjoelle. Jokinotkon nimellä tunnetulle alueelle. Mut oon mäki hywä kalaan lähtijä. Tero ku kaarsi autolla pihaan ja ruwettiin lastaan tällä kertaa ihan oikeesti wähäisiä kamixejani ni totesin et jos wiel hakis wirpan ni parantais onnistumismahixeja. Tero oli samaa mieltä. Siispä witoseen ja alas, onnex ny muisti ottaa wirpan käteen. Ja kohti kohdetta.

http://www.ottipaikka.net/?page_id=64

Siihen Jokinotkontien sillan wiereen jätettiin auto ja lähettin erämaahan rämpimäään läpi ryteikön kohti harwoja heittopaikkoja. Ja hyttysejä oli. Oli onnex Ohwiikii. Waan nopeesti ne siihen tottu ja kohta taas iholle tunkemasa. Eka spottipaikkakii löyty,


Teron warowaista tyylinäytettä

Tero tuntee "oman" jokensa sanoisinko jopa helkutin hywin. Meitsi lipalla, Tero jigillä. Muutaman heiton jälkeen lipalla ylös n. kybäsenttinen appo. Terolla ei tainnu olla otteja täs paikas.

Siispä paikan waihto. Wiime syxynä täs paikas oli kirre meitsillä hetken kiinni, waan se oli wiime wuonna. Tänä wuonna sain lipallani kotiin wietäwän kokoisen apon. Hieno juttu. Kuwa piti ottaa oikein.



 Ja wieheen muutaman kerran puuhun tai joessa olewaan mihin lie. Ihme kyllä joka kerta sain takasinkii. Yleensä kalustotappiot on aika koweja. Kirrejä ei näkyny.

Siispä takas alawirtaan päin. Aika nopeesti Tero sai apon jonka hywäxyin kotiinwietäwxi. Kiitos Tero. Ei ollu meitsillä muita tärppejä ku puuhun tai pohjaan. Ja puuhun se lippa sit jäi. Olihan noita onnex lisää.



Laittessani uutta viehelukkoa siimaan kuului Teron suunnalta melkoista weden loisketta.  Kyseli et onx kirre. "Ei kun iso appo" oli wastaus. No olihan se, puntari näytti 340 gee. Ja taas, kiitos Tero, mun saalispussiin. Taisipa molemmilla jossain wälissä olla takas kaswamaan päässeitäkii appoja
.

wähä o hämärä kuwa mut oli siel ryteikössä
in the middle of nowhere
oikeestikkii hämärää

Siitä muistaaxeni ennen sillan alustaa ja sen alapuolella olewaa suwantos kokeiltiin wielä yhdestä paikasta ilman tapahtumeja. Ei edes meitsillä lippa missään ei-toiwotussa  paikassa. Lopulta sillan alle/suwannolle/lähelle autoo. Tässä paikassa Tero on saanut tänäKIN wuonna kirren ja ihan lähiaikoina suwanossa ollut melkoine melske. Waihdoin puukalaan, jos se ärsyttäis ja wiskoin sitä sillalta suwantoon. Tero kokeili sillan alta joka on ollut hywä paikka. Waan tänään oli baarit taas kaloille jotenkin pielessä. Yx molskahdus kuului ja näkyi, se siitä. Kotomatkalle. Ja yhen aikaan kotonassa, Ja kahen aikaan nukkumaan. Luwattoman monena öönä jääny unet liian lyhyix. No hywää treenii Norjan keikkaa warten. Sinne EI mennä nukkumaan. Mutta joelle palataan myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti