FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

särkikalametällä Siurosa

joo, taas piti mennä lähiwesejä etemmäs hakeen särkikalaa


kuei sitä mukamas lähempää löywy. Kerava/Järvenpää akselilta kaxikko Markku/Wesa läxiwät su 13.5.2012 aamusella wiien aikoihin ajelemaan (tai siis Markku ajoi, Wesa nukku Toijalaan asti mis aamukahwee awas simmut, sorry Markku), ja perillä Siurosa hajettiin Päiviltä (Lähde) tarwikkeet häneltä wuokratun soutuweneen käynnistämisexi.

Markku merkkisellä moottorilla kierrettiin kaswussa olewejen ruohikkojen reunustoja sulkavan löytämisexy. 


Parkkeerattiin wenho myös rautatiesillan Kuloweden puolelle, luparajalle, läänikortin puolelta kalastaen. 
Yhen x:n meitsin koho meni uppeluxiin mut muuta ei noin wiien tunnin wenekalastelun aikana sit tapahtunukkaa. Päätimmme siis rantautua ja jatkaa sulkavan metästystä Leukaluut nimisestä paikasta jossa winkin mukaan ko. kalaa saattaisi löytyä.
Särkikalaa löyty kyllä, ja hywällä syönillä olewaa. Melkein kuu liukuhihnalta sai nostella, waan wäärää merkkiwä. Mut hienoja wärityxeltään, waan pienejä.


Sulkavanmetästys loppu siihen ja siirryttiin koskelle kokeilemaan toista särkikalaa, toutainta tai lohensukuiseja lohikaloja saaliixeixemme.
Siinä wiehekalastuxen merkeissä merkittäwin tapahtuma tais olla se kun tuossa kuwan kohdassa alawirtaan päin kalastaessani Jukan pitäessä juttuseuraa huomasimme Markun sillalla nostawan wapaansa tiukasti pystysuuntaan. Hetken aikaa wapa oli tosi kiwasti mutkalla mut sitse suoristu ja samalla Markun kädet lewis harmistuxen merkix lewälleen näyttämään karkuun pässeen kalan (lähenmpänä olleiden silminnäkijöiden mukaan toutain) silmienwäliä.

Tämmösthää tää kalasteluharrastelu parhaimmillan on, kahexan tuntii ilman tapahtumeja ja sit ku jotain tapahtuu ni jostain syystä joku menee pieleen ja niin hartaasti toiwottu loputulos on wain kirwelewä (ehkä) muisto waan. Läxin siitä itekkii uittamaan kelluwaa waappuu sillallta wirran mukana kohti rautatiesiltaa kelataxeni sen takas taas seuraawaa  laskua warten ellei joku kalan tärppi pilaisi em. suunnitelmaa. No tärpii ei tullu ja aateltiin jo kotio lähtöö kun Jukka sai meitit houkuteltuu kokeilemista rautatiesillan  penkalta. No nyt me se sit tiedetään mix. Hetken heiteltyämme Jukka kelasi tarkkaakin tarkemman heiton seurauxena rantsuun meitsin haawiimisawustuxella sen retken tawoitelluimman kohteen elikkä sulkavan.
Tarkka heitto oli tawoittanu sulkavan selkäewän wierestä. Wiehe Räsänen.et semmone reisu Siuroon Äitienpäivänä vuonna 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti