FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

FONGAUS ON JUTTUNI. KALASTUS ON KIWAA.

torstai 8. syyskuuta 2011

lyhkäsesti pari kivisimppukeikkaa

Kamuni Lare innostu pimeessä lirkkimisestä sen werta paljo ku käwästiin nostelemassa läjäpäin kivennooliaiseja rannalle elokuun 13 pänä et ei paljoo tarwinnu houkutella ku ehotin Hesassa käwäsyä perjantaina 2. yhexättä 2011 illan pimennettyä. Siispä matkaan ja ekax Tervasaareen ihastelemaan wihreetä limamömmöö jota lillu paksuna mattona rantsussa sinne wiewän ajosillan molemmin puolin.No katottiin kuitennii aukkopaikat ja siellähän niitä oli; täplixejä. Pienejä ja wähä isompeja. Nou kiwisimmpu tai tokkoja näkywissä. Lare onnistu saamaan elixensä, pienen täplixen.Taisin minäkii yhen koukuttaa.

Ni siitä sit siirryttiin sisälammikolle mis ei ollu lewää mut wesi oli sameeta. Ja sameni hetkessä lisääjos/kun liikkui wedessä hiekkapohjalla ja heeno hiekka lewis hitaasti mut laajalle peittäen näkywyyden tehokkaasti.No siellä niitä sit oli; täplixejäkii mut möös kivisimppuja, waan ei yhtä paljon ku wiime syxynä. Mut nou tokkoja, taien ainaskaa nähny.

Sielt tuli molemmille simppui, Larelle taas elixensä.

Oli aika waihtaa paikkaa. Oli lewätöntä ja kirkahkoa wettäja kivisimppuja. Ja paljon. Ja isoja. Pisein saamani 87 millii pitkähkö. Ja monta yli kasii.


 


Wierähtihän siinä aikaa, mut lopulta oli aika lähtee unten maille. Seuraawana iltana oli tiedossa iltakeikka Markun kanssa.

Lauwantaina 3. syyskuuta 2011 sit Markun kans samaan paikkaan hakemaan häneltä puuttuwaa wuosifongobongoo. Ja hetihän niitä alle minuutissa oli näkywissä siinä rantsussa alle wiienki centin weessä. Markulle etittiin yhteistyöhalukkaita ja siinä siwussa itellenikki niitä löysin.


Onnex oli aikaa testaa ostamaani kamerajalustaa ja ottaa sillä tärähtämättömejä kuweja, Toimii se. Möös itselaukasimella/ajastuxella on aikaa asettautua ekax kameran takaa katotulle paikalle ennen ku kuwa räpsähtää. Tai ei siis räpsähdä ku haluun öökuwat  nimenomaan ilman salamaa. Se, siis salama, pilaa koko öötunnelman kuweista.
No ku Markku oli omansa saanu koukutettuu
waihettiin paikkkaa. Käwästiin Suwannon ojat kattomassa olisko nahkiaiset noussu niihin. Eiwät olleet. Siispä kotiin. Onnex ajoissa just woorokauden waihtumisen jälkeen ku taas aamulla oli sowittu lähtö seittemän aikaan, minnekäs muualle ku kalastamaaan.
Ja seuraawa "päiwä"hän olis sit jo taas töipäiwä. Niin se waan päiwät waihtuu kummasti noissa kalasteluhommeleissa. Ei aina oo ajan tasalla mikä wiikonpäiwä iha oikeesti "ai ny wai" o kyseessä. Mut onx sil niin suurta sexuaalista merkitystä ? Ei oo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti